Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Σχετικά με τα επερχόμενα




Το παρόν άρθρο αποτελεί θεωρία περί των διεθνών εξελίξεων γύρω από τον Ελλαδικό χώρο,βασίζεται στις προφητείες και στις παρούσες εξελίξεις.

 Θα προσπαθήσουμε να είμαστε το δυνατότερο κατανοητοί και σαφείς.Οποιοσδήποτε μπορεί να διαφωτίσει τις σκέψεις μας,μπορεί να σχολιάσει στο πεδίο των σχολίων κάτω από την ανάρτηση.

 Με αφορμή τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Συρία τα τελευταία 2 χρόνια,δίδεται η εντύπωση πως κινήθηκαν τα νήματα για μια παγκόσμια σύρραξη προ των πυλών.

Ξεκινάμε με μια σύντομη ανασκόπηση μερικών γεγονότων ώστε ο αναγνώστης να προσεγγίσει καλύτερα το θέμα.


 α)Το 2010 είδαμε τον Αχμαντιμετζάντ στο συνέδριο του ΟΗΕ να εκφωνεί λόγο υπέρ του Αντίχριστου και της Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων.Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν ότι το παιχνίδι είναι στημένο.
 β)Είδαμε το τεστ πίστης από μεριάς του Ισραήλ στους Τούρκους για το πόσο πιστός σύμμαχος είναι ο Ερντογάν στην δύση,τότε με το συμβάν των ακτιβιστών όπου εισέβαλαν στο πλοίο οι Ισραηλινοί κομάντος.
 γ)Οι Ρώσοι κατέβασαν στόλους και στρατεύματα και οι Αμερικάνοι αεροπλανοφόρα στα ανοιχτά της Αν.Μεσογείου.
 δ)Η Σ.Αραβία,σύμμαχος του Άσαντ ενίσχυσε με μερικές εκατοντάδες άρματα μάχης,έτοιμα για δράση.
 ε)Κατερρίφθη Τούρκικο μαχητικό από τους Σύριους.
 ς΄)Η σφαγή στην Συρία μαίνεται δίχως τελειωμό,κυρίως εις βάρος των Χριστιανών και προ ημερών έλαβε χώρα πολύνεκρη βομβιστική επίθεση εντός της Τουρκίας στα σύνορα με την Συρία.
 ζ)Κατερρίφθη και δεύτερο Τούρκικο μαχητικό.

Η Συρία αρνείται ανάμειξή της.Το πιθανότερο είναι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο,κάποιοι να προσπαθούν να εμπλέξουν την Τουρκία σε πόλεμο.
 Η Τουρκία δεν αντιδρά,μουδιασμένη βρίσκεται στο δίλημμα να επιλέξει στρατόπεδο μεταξύ ανατολής και δύσης.Η δύση επένδυσε πολλά στην Τουρκία,η Τουρκία χρωστάει χρήμα και χάρη στην Δύση,για την ανάπτυξή της.Ταυτόχρονα έχει ιερό χρέος προς τον αραβικό κόσμο και να πάει με το μέρος της Ανατολής.Αν δεν το κάνει θα βρεθεί από μερική ρήξη όπου βρίσκεται τώρα,σε οριστική.Και όταν μιλήσουν τα όπλα;Τι;Φυσικά θα βρεθεί μόνη της,θα είναι ο μοναδικός εχθρός όλων που δεν θα χρειάζεται κανείς,θα αποτελεί κοινό αγκάθι όλων.Ο μεγαλύτερός τους εχθρός η Ρωσία,που φαινομενικά υποστηρίζει την Ανατολή αλλά είναι το''κρυφό ταλέντο'' που σπρώχνει τις αραβικές χώρες σε πόλεμο,αποδεδειγμένα Ιστορικά για τους υποψιασμένους,κρυφός και στενός συνέταιρος της Δύσης με κοινό σκοπό,αφού πίσω από αυτούς τους λαούς κρύβονται τα Ιουδαϊκά συμφέροντα και τους χρησιμοποιούν ως προσωπείο.
 Καταλαβαίνει κανείς ότι στο εσωτερικό της Τούρκικης κυβέρνησης αλλά και του Τούρκικου στρατού,υπάρχει διαμάχη και ρήξη,αφού στο εσωτερικό τους λυμαίνονται Κεμαλικοί και Ισλαμιστές.Αντιλήφθηκαν από κοινού πως,το παιχνίδι σε διπλό ταμπλό της Τουρκίας μεταξύ ανατολής και δύσης,τους γύρισε μπούμερανγκ και πιάστηκαν στην ίδια τους την παγίδα που έστηναν εις βάρος των γειτόνων τους,ατενίζοντας με υπερβολική υπεροψία το μέλλον,ελπίζοντας σε μια υπερδύναμη της περιοχής,ως τοπικό αστυνόμο που θα φωνάξει τον μπαμπούλα τον Αμερικάνο σε μια δύσκολη στιγμή,αλλά ταυτόχρονα θα έχει λερωμένη την φωλιά της στον αραβικό κόσμο,αφού ως γνωστόν οι Άραβες ουδέποτε τα πήγαιναν καλά με τους δυτικούς.
 Πρέπει απεγνωσμένα να βρουν λύση και να πάρουν μια οριστική απόφαση.Ανατολή ή Δύση;Τίποτα από τα δύο,το τέλος τους με μια επιλογή από τις δύο είναι προδιαγεγραμμένο προς την καταστροφή τους.Είναι μόνοι.
 Μια λύση υπάρχει:Όλα ή τίποτα.Απεγνωσμένη προσπάθεια μήπως και ξεμπλέξουν από την κατάσταση και πάρουν σωτήρια παράταση ζωής,ίσως και μερίδιο από τον ενεργειακό χάρτη της περιοχής.ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΛΛΑΣ:Με μια πιθανή εισβολή στην χώρα μας θα τραβήξουν τα διεθνή βλέματα στον Ελλαδικό χώρο,ελπίζοντας στην φτώχεια και την αποδόμηση της χώρας μας,ανίκανη πλέον να αντεπεξέλθει στο ύψος των περιστάσεων μιας σύρραξης,ανίκανη να αμυνθεί.Το τέλειο θύμα,εφόσον η Τουρκία έχει συμμάχους τους Ασιάτες και τους Αλβανούς που είναι κατά μερικά εκατομμύρια στην χώρα μας και η ΜΙΤ έχει στρώσει το χαλί στην πιθανή Τούρκικη εισβολή. Ίσως καταφέρουν και κρατήσουν κανένα κομματάκι από την ενεργειακή πίτα,όχι για να το εκμεταλλευτούν,αλλά να το παζαρέψουν με ανταλλάγματα προς όφελός τους.
 Φυσικά ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται,και εφόσον κανείς δεν τους θέλει,θα τους εξαφανίσουν συθέμελα,αφού το μήλον της Έριδος είναι η Ελλάς που αποτελεί το πλουσιότερο σε ενεργειακά κοιτάσματα μέρος του κόσμου.
 Και αφού λοιπόν είναι έτσι τα πράγματα,οι λαοί θα σφαχτούν μεταξύ τους,θα αποδεκατιστούν.Οι ΗΠΑ θα προσφέρουν στην Κίνα την Σιβηρία αν πάει με το μέρος τους,οπότε η Κίνα θα στραφεί εναντίον της Ρωσίας και τα πράγματα θα ανατραπούν.Οι Ευρωπαίοι με το μίσος που τρέφουν για την Ελλάδα,θα μπουκάρουν στην χώρα μας δήθεν ως ειρηνευτική δύναμη κατά των Τούρκων,αλλά τυφλωμένοι από το μίσος τους θα κάνουν πολλά κακά στην Ελλάδα.Και αυτοί θα καταστραφούν και θα εξαθλιωθούν από τον πόλεμο.Εμείς με τους τόσους εχθρούς (Αλβανούς,Τούρκους,Ασιάτες κλπ) θα αποδεκατιστούμε.

Με όλα αυτά θα επαληθευτεί η προφητεία και του Πατροκωσμά του Αιτωλού,και τα λεγόμενα του Π.Παΐσιου,και της αποκάλυψης που μιλάει για τον αφανισμό των δύο τρίτων του πληθυσμού της γης.Και όχι μόνον.Σε προηγούμενή μας ανάρτηση έχουμε αναφέρει για τους κατευθυντήριους λίθους,την ''ταφόπλακα της ανρθωπότητας''όπου μεταξύ άλλων αναφέρει και την εντολή για αποδεκατισμό του πληθυσμού της γης προς επίτευξη της παγκοσμιοποίησης.Μπορείτε να δείτε ένα ενδεικτικό βίντεο εδώ.

 Συνεπώς εμείς ως πολίτες θα πρέπει να προετοιμαστούμε,να αυτοοργανωθούμε.Πρέπει να κάνουμε συμμάχους,να συναδελφωθούμε με τους γύρω μας γιατί μόνον έτσι και με τον θεό μέσα μας θα μπορέσουμε να αντισταθούμε για να επιβοιώσουμε. 
 Αμφικτύων και Ελεύθερος νους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου